Programul TV de azi Trinitas TV live online

Programe TV online - Programe TV gratis romanesti

Programul TV Trinitas TV de astazi live online

Venit in sprijinul enoriasilor care nu pot merge la biserica atunci cand se tin anumite slujbe, programul Trinitas TV ofera spre vizionare cele mai importante evenimente legate de viata crestina.
Post de televiziune infiintat de catre Patriarhia Romana la indemnul Preafericitului Parinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Trinitas TV live online emite acum si pe internet.
Prin emisiunile sale Trinitas TV live ofera o cale spre biserica si celor a caror timp sau imprejurari nu le permite prezenta acolo.
Invitatii postului TV Trinitas online dezbat subiecte legate de viata spirituala si aspectele ei si ale societatii romanesti.
Doar la Trinitas TV poti urmari in transmisii directe cele mai importante evenimente crestine.

Pagina oficiala a programului TV online Trinitas TV live.
 

Atentie !

Site-ul www.tv-gratis-online.ro nu pune la dispozitia utilizatorilor transmisiuni si emisiuni ale posturilor care in mod oficial nu transmit pe internet.
De aici se poate ajunge pe pagina de web a posturilor TV care ofera spre vizionare in mod public pe internet a canalelor sale TV (Ex: Antena 1 live, Realitatea TV live, etc).
Site-ul nu incalca dreptul de proprietate si de retransmitere a emisiunilor si programelor televiziunilor care nu ofera in mod public acces la programele sale pe internet (Ex: HBO live, PRO TV live, DigiSport live, Acasa TV live).

Home |

Top