Programul TV de azi National TV live online

Programe TV online - Programe TV gratis romanesti

Programul TV National TV de astazi live online

National TV live online este programul TV care difuzeaza cele mai noi si mai bune filme indiene.
Daca iti plac filmele indiene online atunci ai nimerit unde trebuia.
Pe National TV live poti vedea cand vor fi difuzate filmele indiene.
Pe langa cele mai frumoase filme indiene poti vedea si emisiuni gen reality show in care sunt prezentate aspecte din viata de zi cu zi a tinerilor care intampina probleme in familie din pricina neintelegerii stilului lor de viata din partea parintilor.
Emisiunea se numeste "Copii contra parinti" si este prezentata de Irina Petrea, vinerea de la 20:15 pe National TV online.
Duminica va simtiti bine urmarind emisiunea "Sa v-amintit Duminica!" prezentata de Corina Chiriac, la ora 13:30.
Pentru cei iubitori de natura si de pescuit, emisiunea de duminica dimineata de la ora 7 prezentata de Tibanu, "Tibanu, pescuitul si natura" le va oferi informatii despre lumea pescarilor.
Pe langa acestea, National TV live online va mai ofera emisiuni despre masini, natura precum si stiri succinte si obiective.
Toate acestea la National TV online.

Pagina oficiala a programului TV National TV live.
 

Atentie !

Site-ul www.tv-gratis-online.ro nu pune la dispozitia utilizatorilor transmisiuni si emisiuni ale posturilor care in mod oficial nu transmit pe internet.
De aici se poate ajunge pe pagina de web a posturilor TV care ofera spre vizionare in mod public pe internet a canalelor sale TV (Ex: Antena 1 live, Realitatea TV live, etc).
Site-ul nu incalca dreptul de proprietate si de retransmitere a emisiunilor si programelor televiziunilor care nu ofera in mod public acces la programele sale pe internet (Ex: HBO live, PRO TV live, DigiSport live, Acasa TV live).

Home |

Top