Culoarea fericirii episodul 310, ep 311, ep 312, ep 313, ep 314, ep 315, ep 316 online

Telenovele - Seriale pe net

Culoarea fericirii - National TV live

 

Culoarea fericirii episodul 310, episodul 311, episodul 312, episodul 313, episodul 314, episodul 315, episodul 316 online

 

Culoarea fericirii este serialul difuzat de National TV zilnic de la ora 19:15.
Serialul il poti vedea si in reluare, la National TV de luni pana vineri de la ora 09:00, sambata de la 09:15 si duminica de la 09:30.
In serialul indian Culoarea fericirii gasim povestea a doua surori vitrege care cresc impreuna si se iubesc ca adevarate surori, in ciuda faptului ca mama lor incearca sa le faca viata grea din cauza faptului ca fiica vitrega este mai frumoasa decat fiica sa naturala.
Culoarea fericirii este o transpunere in viata indiana a povestii Cenusareasa.
Vezi ce se mai intampla in ultimul episod din serialul indian Culoarea fericirii, difuzat exclusiv de postul National TV live.


Episoade Culoarea fericirii de saptamana aceasta la National TV:

Culoarea fericirii ep 310, ep 311, ep 312, ep 313, ep 314, ep 315, ep 316

Culoarea fericirii

Culoarea fericirii - Episodul 310 online

Culoarea fericirii - Episodul 311 online

Culoarea fericirii - Episodul 312 online

Culoarea fericirii - Episodul 313 online

Culoarea fericirii - Episodul 314 online

Culoarea fericirii - Episodul 315 online

Culoarea fericirii - Episodul 316 online


Prezentare serial online Culoarea fericirii

Poveste despre dragoste şi devotament, despre dăruire şi sacrificiu, dar şi despre păcatul de a fi diferit, serialul este, de fapt, o imagine în oglindă a eternului mit al Cenuşăresei.

Deşi despărţite de societate pe considerente estetice, cele două surori vitrege, Sadhna şi Ragini, protagonistele serialului "Culoarea fericirii", cresc împreună şi se iubesc mult, în ciuda faptului că mama celor două, Kaushalya, le înveninează existenţele cu ura şi invidia pe care le dezvoltă obsesiv din cauza faptului că fiica sa vitregă, Sadhna, este mult mai frumoasă decât fiica sa naturală.

O dramă care se naşte din superficialitatea societăţii şi a valorilor promovate de aceasta, o societate care anulează un spirit doar pentru că a avut ghinionul să se nască într-un trup imperfect, asta ar fi, pe scurt, esenţa serialului "Culoarea fericirii".

Vor reuşi oare cele două surori să treacă peste barierele şi clişeele societăţii? Dar, mai ales, vor reuşi ele să îşi păstreze puritatea prieteniei în ciuda răutăţilor venite chiar din partea propriei mame?

Urmariti fiecare episod online din serialul indian "Culoarea fericirii" difuzat de National TV.
Puteti urmari si pe internet online subtitrat in romana pe YouTube sub forma de trailer.

Episoade trecute Culoarea fericirii Episodul ep 268, 269, 270, 271, 272, 273, 274 online
Episoade noi

Culoarea fericirii Episodul ep 310, 311, 312, 313, 314, 315, 316 online


Nu pierdeti ultimul episod din serialul Culoarea fericirii de la National TV live online.
Serialul nu poate fi urmarit decat pe postul TV National TV.
Mai multe informatii despre serialul indian Culoarea fericirii puteti afla pe pagina dedicata acestuia.

 

Atentie !

Site-ul www.tv-gratis-online.ro nu pune la dispozitia utilizatorilor transmisiuni si emisiuni ale posturilor care in mod oficial nu transmit pe internet.
De aici se poate ajunge pe pagina de web a posturilor TV care ofera spre vizionare in mod public pe internet a canalelor sale TV (Ex: Antena 1 live, Realitatea TV live, etc).
Site-ul nu incalca dreptul de proprietate si de retransmitere a emisiunilor si programelor televiziunilor care nu ofera in mod public acces la programele sale pe internet (Ex: HBO live, PRO TV live, DigiSport live, Acasa TV live).

Home |

Top